Tuesday, 20 October 2015

Nak bagi free rawatan pemutihan gigi bernilai RM600


Haiiiiiiii.
Nak menang rawatan pemutihan gigi bernilai RM600 x?
Caranya mudah sj.
1) Datang ke #klinikpergigiandrlen , tak kira la utk buat rawatan ke, utk teman adik ke, teman mak ayah ke, teman member ke, kemudian bergambar / selfie / welfie di dalam #klinikpergigiandrlen atau diluar #klinikpergigiandrlen asalkan nampak la anda sedang berada di #klinikpergigiandrlen . Nak selpie dgn Dr Len pun boleh jerr.

2) Kemudian upload di instagram atau facebook.
Tulis caption mengenai #klinikpergigiandrlen dan letak hashtag ini ...... #klinikpergigianDrLen #kpdrlen #klinikgigi #klinikgigikualaterengganu #dentist #dentistkualaterengganu #doktorgigi #doktorgigikualaterengganu 

3) Tag @dr_len di instagram atau tag @klinik pergigian Dr Len di facebook supaya Dr Len tahu anda join contest ni.

Ayat terbaik dan paling kreatif akan memenangi rawatan pemutihan gigi tu. Kalo anda x minat pemutihan gigi, boleh deal dgn Dr Len nak tukar dgn hadiah apa. 
Wahhh best giler kan.

Peraduan bermula 20/10/2015 hingga satu masa yg akan diberitahu nanti.

Jom la apa lg. Bukan senang nak dpt free rawatan pemutihan yg mahal neh..hehehe.