Tuesday, 28 July 2015

Klinik gigi kuala terengganu

Assalamualaikum.
Lama tak update blog ni. 
Tak de masa la nak jengok blog.
Ni ada kesempatan ni , Dr Len nak ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin. Still x terlambat lg kan. Kita masih dlm bulan Syawal ni. 
Dan sesiapa yg buat rumah terbuka tu, xnak jemput Dr Len ke? Hehehe.

Klinik Pergigian Dr Len dah beroperasi macam biasa setelah cuti raya seminggu.

Waktu rawatan Isnin hingga Sabtu 9pagi hingga 9malam non stop. Jadi , sesiapa yg xde masa nak dtg pagi or malam, boleh je singgah waktu lunch hour. Atau sebelum balik rumah dari tempat kerja tu, boleh datang klinik sbb klinik tak tutup langsung yea.

Jumaat je klinik tutup sekejap tengah hari . Waktu operasi hari Jumaat 9pagi hingga 12 tgh hari. Pastu sambung balik pukul 3petang hingga 7 petang. Malam x buka la sbb Dr Len pun nak spend masa dgn family kan. Heeee.

Ahad sahaja klinik ditutup sepenuhnya ok.

Klinik Pergigian Dr Len menyediakan semua perkhidmatan rawatan pergigian. Yg basic cabut, tampal, cuci gigi ada. Yg lebih advance crown, bridge, betulkan gigi dgn aligners pun ada. Boleh rujuk post terdahulu.

Boleh call klinik 09-6176051 atau whatsapp 012-3876051 utk sebarang pertanyaan.

Boleh juga follow instagram Dr Len untuk mengetahui update terkini dan rawatan yg Dr Len buat.
Tapi, instagram Dr Len bercampur2 sket la pasal klinik dan gambar personal. Hehe.

Oklah itu sahaja untuk kali ini.
Jumpa lagi.

No comments:

Post a Comment